Veel gestelde vragen

Algemene vragen onzepromoties.be

We laten uw handelszaak scoren bij Google via onze technische kennis (SEO). Wij gebruiken de laatste technieken van Facebook, Twitter, QR-code … We bezorgen u nieuwe klanten die uw zaak vinden via onzepromoties.be. Via links naar uw website, zorgen wij ook voor meer bezoekers op uw website.

Profileer uw handelszaak als een modern bedrijf. Het is een algemeen bewezen marketingtheorie dat het verhogen van zichtbaarheid klanten aanzet om bij bekenden hun zaken aan te kopen. Zorg ervoor dat u online zichtbaar wordt via Facebook, Google, Twitter en de andere sociale media. Consumenten komen naar lokale handelaars voor hun bereikbaarheid en hun kwaliteit maar ze moeten die wel online kunnen vinden. Facebook is de nieuwe mond-aan-mond reclame.

U bent alvast op de goede weg en beseft de noodzakelijkheid van online aanwezigheid. In de digitale wereld geldt ook, hoe meer zichtbaarheid, hoe beter.  Consumenten gaan immers niet naar iedere website apart surfen, maar vinden hun informatie graag snel op één verzamelplaats. 

Door actief te adverteren op onzepromoties.be vergroten wij uw kans om op de eerste pagina van Google te staan.  En u weet het, enkel de eerste pagina telt.  U moet uw promoties niet meer apart ingeven voor Facebook.  Wij laten uw ingeputte promotie automatisch verschijnen in Facebook, waardoor u enkel maar hoeft te delen naar uw pagina.

Zonder samen te werken maken lokale handelszaken weinig kans tegen de mediamachines van grote multinationals. Onzepromoties.be zorgt ervoor dat uw winkel gevonden wordt online. Door ons te verenigen op één site staan we sterk. Tools die worden geprogrammeerd en ontwikkeld voor meerdere handelaars samen zijn goedkoper. Niet exclusief, maar wel verenigd. Zo kan u zich concentreren op uw core business en wij op de onze.  

Elkaar doodconcurreren is niet de bedoeling. Door verschillende handelaars op één website te plaatsen hebben kleinere handelaars de mogelijkheid om via een lage kost gebruik te maken van geavanceerde software die ervoor zorgt dat u goed scoort op zoekmachines zoals Google. Bovendien hebben we uitgebreide Facebookapplicaties waardoor u makkelijk uw advertenties tegelijkertijd aan allerlei netwerken in Facebook kan aanbieden.

Omdat het aanbod van onzepromoties.be zo groot is, kies je jezelf wat jouw zaak het meest nodig heeft: promoties, evenementen, wedstrijden, folders...  Omdat we werken met de interessegebieden van consumenten, krijgen zij enkel de gevraagde informatie in hun mailbox.  De afgedrukte promoties staan in de huisstijlkleuren van de handelaars, waardoor ieders eigenheid mooi bewaard blijft.

Neen, helemaal niet, onzepromoties.be is een aantrekkelijke verzamelnaam voor consumenten, maar het staat voor de gehele promotie van uw handelszaak. U kan er ook nieuwe producten aankondigen, opendeurdagen, een extra openingsdag, de laatste stuks, de nieuwe collectie. U zet uw handelszaak via onzepromoties.be zo veel mogelijk digitaal in de kijker.

Onze topprioriteit is gebruiksgemak voor de handelaars. We vragen geregeld feedback aan onze gebruikers om ons systeem zo eenvoudig mogelijk te houden. U moet niks speciaals downloaden. U hebt geen speciale software nodig. Uw foto’s worden automatisch verkleind om online te verschijnen.

Vragen over het abonnement

U bespaart op hoge reclamekosten voor een te breed publiek. Wij bereiken een gericht doelpubliek. Uw promoties komen rechtstreeks via Google, Facebook en onze mailings bij geïnteresseerden terecht. Wij vragen geen opstartkosten, enkel een kleine bijdrage per maand.

Toch wel. Bij onzepromoties.be zijn wij er van overtuigd dat online adverteren wel een beetje werk en opvolging vraagt. Wij maken deze tijdsinvestering voor u zo klein mogelijk met een zo groot mogelijk rendement. Maar het blijft een feit dat u moet nadenken over hoe u uw zaak het liefst in de kijker zet: met nieuwe merken, nieuwe producten, speciale acties ... Dit laten we nog wel aan u over. Al de rest proberen we te automatiseren.

Voor handelaars die zelfs de vijf minuten tijd per promotie niet kunnen vrijmaken, bieden we het Regio Lux abonnement aan, waarbij u uw promoties telefonisch kan doorgeven. Dit abonnement is uiteraard duurder dan het meest gebruikte abonnement Regio Flex.

Neen, dat hoeft niet. Je hebt de kans om (afhankelijk van je abonnement) 3 tot 10 promoties tegelijkertijd online te hebben, maar dat hoeft niet. Uw promoties staan min 1 week / max 3 maanden online. Het geregeld afwisselen van de geldigheisdata van uw promoties zorgt voor een frequenter verschijnen en dus een betere zichtbaarheid.

We ontwikkelen aan de lopende band nieuwigheden en bedenken nieuwe concepten. We gebruiken de feedback van onze handelaars om onze site steeds beter te maken.

Als die vernieuwingen invloed hebben op uw abonnement, dan kan u daar ineens mee van genieten. U hoeft niet te wachten. De website groeit snel en de consumenten reageren enthousiast. Laat het duidelijk zijn dat online adverteren één van de belangrijkste manieren van adverteren zal worden.

Dat kan. Onzepromoties.be biedt de mogelijkheid aan handelaars om gewoon te verschijnen op de site en zo via onze site gevonden te worden zonder dat er nieuwe promoties gepubliceerd worden. Uiteraard raden we aan om uw zichtbaarheid te vergroten door steeds dynamisch in de huiskamer te verschijnen.

Vragen over online adverteren

Facebook is de nieuwe mond-aan-mond-reclame. Google is de nieuwe gouden gids. Online zichtbaar zijn en gevonden worden is de boodschap. Heb je iets of iemand nodig? Je zoekt het in Google of je vraagt het via Facebook.

Mensen kijken met hun tablet op schoot tv. Via Facebook weten we wat de buren aan het doen zijn. Je kan ermee akkoord gaan of niet. Een ding is zeker, het is belangrijker dan ooit om te investeren in de digitale wereld, want we kunnen niet meer zonder.

Het totaalpakket zal het meeste resultaat opleveren. Wij zorgen voor de start van uw digitaal verschijnen, maar onzepromoties.be geeft u de mogelijkheid om dit effect nog te versterken.  Als u uw promoties of evenementen ook tentoonstelt in uw handelsruimte zal dit de herkenbaarheid vergroten.  Het is een en/en-verhaal.

Zodra u uw promotie online gepubliceerd hebt, krijgt u een mail waarmee u makkelijk uw promotie kan afdrukken in uw eigen huisstijlkleuren met een QR-code die verwijst naar uw handelaarspagina.